Print

Kriella krill rákolaj

8600 Siófok, Dózsa György u. 18-20. (Tanácsház út sarok)
Tel.: +36 30 956-0399, +36 84 311-735, +36 20 532-2051
Web: www.krillek.hu Mail: info@szaktudor.hu

Nyitva tartás, munkaidő: k-p 9:00-12:30 és 14:00-17:00, szo 9:00-12:30, vasárnap és hétfőn zárva


GPS koordináták: N: 46.907391 E: 18.061134
Kriella krill rákolaj
Google maps

A bálnák, halak, fókák, tengeri madárfajok táplálékául szolgáló, néhány centiméteres, planktonokkal táplálkozó krill rákok élőhelye az óceán. A krillek halászata elsősorban a Csendes-óceán északi területén Kanada és Japán térségében, valamint a Déli sark övezetében jellemző. Ez utóbbi, legtisztább antarktiszi vízben élő krill rákok a pingvineknek és a norvég halászoknak is nagy kedvencei. Az öko-halászott kis vörös rákokat már a hajókon kezdik feldolgozni, kivonják belőlük az étrendkiegészítőnek kitűnő olajat. A Kriella krill rákolaj ezt az eredeti, szennyeződésmentes, egészségóvó és -javító terméket jelenti.

Hatásai
A krill olaj az emberi szervezetnek nagyon fontos omega-3 zsírsavat tartalmazza. A szervezet nem képes előállítani, ebből adódóan szükség van a rendszeres bevitelére. Az omega-3 előnyei közé tartoznak a kockázat csökkentése és a kezelések eredményességének fokozása mind az érrendszeri betegségek, mind az izületi gyulladások tekintetében. További előnyök: agyi és központi idegrendszeri fejlődés segítése, tökéletesebb kognitív funkciók, valamint egészségesebb bőr. Az omega-3 zsírsav elengedhetetlen az immunrendszer erősítéséhez a konjuktiv tevékenységek fejlesztéséhez. Alkalmazása nagyon hasznos bármilyen korú gyermek részére is.
Másik fontos összetevője a világon ismert egyik legerősebb antioxidáns, az asztaxantin. Az asztaxantin adja a krill olaj piros színét és teszi lehetővé a hosszú eltarthatóságát, megtartva előnyös tulajdonságait. Sokszorosan hatékonyabb, mint az E vitamin és mint a karotin. Az antioxidáns - mint az asztaxantin - lelassítja és megszünteti a szervezetben az oxidációs folyamatokat, semlegesíti a DNS-károsító szabadgyököket is. Erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van. Csökkenti a krónikus betegségekhez vezető gyulladások veszélyét. A Kriella Asztaxantin erősíti az izomrendszert, elősegíti annak gyors regenerálódását. Megnöveli a szervezet energiaellátását és teherbírását.
A krill olajat napjainkban egyre többen tekintik csodaszernek. Hatékonysága szinte minden elemében többszöröse a halolajban lévő fő alkotóknak.

Termékfajták
Kriella Krill Oil
Kriella Krill Oil for Kids (gyermekek részére)
Kriella Asztaxantin
Kriella B-Active

Elérés: Siófokon, a Thétisz Kft. Egészségügyi termékek szaküzletében.
Siófok, Siófoki járás, Somogy megye (Kaposvár), Dél-Dunántúli Régió, Magyarország, Hungary, Ungarn, Hongrie.
__________
szaktudor.hu

Szaktudor online tudakozó, Google, Yahoo, Bing, ... fő kereső kifejezések:
antioxidáns, asztaxantin, kriella, kriella B-active, krill olaj, omega-3 zsírsav, rákolaj

LogoLogoLogoLogo
Print
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo